Wednesday, November 14, 2012

Små och stora glädjeämnenWhitey
 

Varje dag, året runt, oavsett väder så tar jag åtminstone en lång promenad på en naturskön plats. Det ger mig ny energi, gör mig glad och ger mig sinnesfrid. Under mina promenader försöker jag tänka på allt jag har att vara tacksam för, alla glädjeämnen i livet. Jag vill inte ta något för givet. Om jag har någon utmaning i mitt liv som jag går och grubblar på så kommer lösning ofta flygande till mig under min promenad. Idag hade jag och Hayley en helt underbar promenad…eller ja..hon sov delar av den. Men underbar var den! Vi hade alla tre hundarna med oss och gick igenom en hästhage och in i en gammal ekskog. En del av träden är mycket gamla och majestätiska.

Det här är några av sakerna som gjorde mig obeskrivligt glad under dagens promenad:


·       Alla vackra höstfärger

·       Hundarnas lek och bus

·       Att se hästarna stå och sola sig i en vacker glänta

·       Att gosa in ansiktet i underbar mjuk vinterpäls

·       Att känna kall luft på mina kinder
 
 

Vad gjorde dig lite extra glad idag?

 

 
 
 
 


2 comments:

 1. Det är lustigt att jag läser dina inlägg ofta på engelska men sedan känns det konstigt att kommentera på engelska eftersom vi båda är svenskor. :) Så då kommenterar jag på det svenska inlägget. Alla sätt är bra utom de dåliga. :)
  Vad för slags hund är Whitey? Ser ut att ha massor med personlighet och charm.
  Vi hade en härlig höstdag i dag med sol och rätt varmt. Sedan fick jag en fin årlig utvärdering av min chef. Saker att uppskatta idag. Kram!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha ha ha, ja det blir lätt lite trixigt med två språk. Häromdagen pratade jag med en av mina systrar i telefon och märkte att jag i början av samtalet blandade in engelska ord!! Inte bra, till mitt försvar var jag väldigt trött (tidsskillnad) och samtalet gick i snabbt tempo. Det är ju alltid så mycket att prata om när man inte pratatr så ofta :)

   Jag gillar verkligen att läsa din blogg på svenska :)

   Whitey är en Pitbull. Hans mamma var övergiven av sin ägare och gick omkring på gatorna i Sacramento. Samma dag hon blev omhändertagen föddes Whitey och en hel drös med syskon. Har en bild på Whiteys mamma på min fb, hon är bara skinn och ben..

   Ja det var verkligen en härlig höstdag igår, ser ut att bli lika fint idag :) Alltid roligt med givande samtal med chefen!

   Ha det gott! Kram

   Delete

I´d love to hear what you think about todays post. Did you relate to the topic?