Friday, November 23, 2012

Lake Clementine Loop - Thanksgiving (Swe)

 
 
 
 
 
 
 
Vi firade Thanksgiving med en härlig lång promenad före all god mat. Vi har varit nyfikna på ”Lake Clementine Loop” sen förra sommaren. Solen sken och det var en perfekt dag för att stilla den nyfikenheten! Här är en link som beskriver området http://www.bmxnonstop.com/mtb/clementine.htm. Det var helt otroligt vackert. Lite för sent på dagen för att bilderna skulle bli perfekta, men jag kommer att åka tillbaka dit snart. Trigger kommer att gilla området skarpt. Han verkar njuta lika mycket av vackra platser som jag gör och han är mycket säker på foten. Behöver man ta det lugnt av säkerhetsskäl så är det inget problem för Trigger. Gäller att hålla sig i mitten av stigen dock. The American River rinner långt, långt nedanför. Bitvis går stigen kusligt nära kanten.

 

Jag hade Whitey med mig och han fick ha koppel hela tiden. Det var fler än vi som var ute i det fina vädret. Whitey är så stor nu att jag är rädd att han ska skrämma någon om han får för sig att springa emot de. Det är ju inte självklart att andra förstår att Whitey bara vill bjuda på lite pussar. Jag tränar honom att sitta bredvid mig och vänta på ett OK innan han går fram och hälsar på främmande människor. Men det är inte helt lätt. Tur att vi har så roligt när vi är ute och tränar, för det kommer att behövas en hel del träning.

När vi kom hem lagade Philip en underbar Thanksgiving middag. Jag gillar den Amerikanska traditionen att det är männen som lagar mat under högtiderna. Det kan jag lätt vänja mig vid. Hayley somnade tidigt (och sov hela natten som hon oftast gör nu.) En väldigt trevlig dag!


2 comments:

  1. Så vackert det området är. Norra Kalifornien har enorma områden med vild natur. Upplever du ibland att det kan kännas litet kargt och torrt här jämfört med Sverige? Jag tycker det känns så ibland här i Mt Shasta-området - även om det givetvis också är väldigt vackert. Kram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja, ibland på somrarna kan det bli väldigt torrt. Där vi bor är det mycket växtlighet. Men på lite högre höjd är det kargt och stenigt. Men vilt och vackert! :) Kram

      Delete

I´d love to hear what you think about todays post. Did you relate to the topic?