Wednesday, December 5, 2012

Vi hittar smultronställen i de nya omgivningarna

 
 
 Vi har inte flyttat våra hästar till Napa än. Det är en hel del stängsel som måste repareras innan vi kan göra det. Åtminstone två dagars jobb om vi gör det helt själva. Vi kommer bara att ha de hästar som vi arbetar med dagligen här. Förmodligen kommer det att bli ett killgäng; Wrangle, Bezatal, Norman, Trigger och Faxi. De kan dela en stor hage, leka och ha kul tillsammans. Jag är så glad över att Bezatal som är hingst kan gå med valackerna. Det är gott att se honom vara häst. Innan han kom till oss levde han sitt liv i en pytteliten utomhus box och visade tydliga tecken på att inte gilla det.
Hundarna och jag har varit på upptäcksfärd i de nya omgivningarna, de trivs finfint! Det går inte att bli annat än på gott humör när man ser de busa omkring. Whitey är nästan lika stor som Neikka nu! Stor och snäll. Han lyssnar mycket bra, vilket känn skönt. Jag vill ta med honom till alla de vackra parker som finns här och jag vill vara säker på att han lyssnar på mig, särskilt som jag har Hayley att tänka på med. PGA hans ras och storlek vill jag inte ge någon någonting att anmärka på vad gäller hans uppförande. Jag har t.o.m. funderat på att ha munkorg på honom när vi är i vissa parker, låter kanske överdrivet när han är så otroligt snäll. Det skulle inte vara för att jag tvivlade på honom, utan för att jag tvivlade på omgivningen. Det har varit flera fall som det stått om i tidningarna där folk som inte gillar Pitbulls har påstått att de blivit bitna och krävt enorma skadestånd. Vi får se, men jag överväger det när vi är inne i de större samhällena. Jag litar mer på att Whitey lyssnar på mig än vad jag litar på att Stella gör det (Stellas träning går mycket bra, men ändå). Whitey är en ”liten” going J2 comments:

 1. Så fint det är i Napa-trakten. Har nog bara åkt igenom och inte alls upplevt naturen där.
  Trist att det finns en sådan misstänksamhet mot pitbulls men tyvärr är det väl så att några olyckor som skett har skapat de här känslorna som många har. Kram!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja :) Jag har en känsla av att vi kommer att trivas bra! Du kanske känner för att hälsa på efter helgerna? Det vore roligt!

   Delete

I´d love to hear what you think about todays post. Did you relate to the topic?