Monday, December 3, 2012

Min födelsedag
Bilderna är tagna på de olika ridleder Philip visade mig igår.
Landskapet är typiskt för den här delen av Kalifornien,
San Fransisco Bay Area, som Napa är en del av.


Jag skrev inget igår. Det var min födelsedag och jag var alldeles för upptagen med andra roligheter J Det allra bästa med min dag var att jag fick spendera hela dagen med min man. Vi har arbetat så mycket på olika håll på sistone att en hel dag tillsammans känns som värsta lyxen.


Det har regnat och blåst kraftigt under flera dagars tid, men igår sken solen. Väldigt skönt! Vi njöt av solen medans Philip visade mig olika ridvägar i Napa. Det finns en ridled som går hela vägen in till San Francisco http://www.ridgetrail.org. Naturen är ganska platt, med mjuka kullar och det finns gott om ställen att konditionsträna våra hästar. Ridleder där man kan trava och galoppera flera mil i sträck med god sikt. Vi kommer att flytta 4-5 av våra hästar till Napa inom de närmaste dagarna.För första gången sen Hayley föddes hade vi barnvakt på kvällen. En av våra vänner som Hayley känner mycket väl erbjöd sig att spendera kvällen med henne, så att vi kunde gå ut ensamma. Hayley sov när vi åkte. Jag hade förberett flaskor, men hon bara sov och sov hela tiden. Märkte aldrig att vi var borta.

Efter att ha firat mig med champagne hemma tog Philip mig till en underbar restaurang i Napa. Maten var fantastisk. De restauranger vi testat hittills här i området har alla hållit en mycket hög klass. Långt över genomsnittet. Jag trivs väldigt bra här. Kanske delvis för att det är lättare att äta god hälsosam mat än de flesta andra ställen jag besökt i Kalifornien. (Det kanske låter överdrivet och litet löjlig men under perioder när vi arbetar mycket och kör bil mellan våra rancher och det bara finns hamburgare och pizza som matalternativ är det riktigt besvärligt. För det första gillar jag inte skräpmat och jag mår riktigt dåligt när jag äter den….orkar ingenting..) Efter middagen gick vi vidare till ett annat ställe där det var vinprovning. Jag kunde inte ha haft en bättre födelsedag J

2 comments:

  1. Grattis igen - i efterskott! Ni hade också en vacker och fin dag med sol. Landskapet ser verkligen typiskt ut för den delen av Kalifornien. Härligt med fint restaurangbesök och att du och din man fick tid tillsammans.
    Kram!

    ReplyDelete

I´d love to hear what you think about todays post. Did you relate to the topic?